Studio

Vežbajući kod nas zavolećete igru i vežbanje, naučićete puno o baletu, unaprediti svoje  fizičke sposobnosti, poboljšaćete  svoje zdravlje, osećaćete sa lepše,  bićete raspoloženiji i sve će to uticati na vašu sigurnost i životni optimizam .

Znamo kakva je vrednost lepote igre i negovanja kulture pokreta, koji doprinose unapređenju fizičkih sposobnosti, igrivosti,  samopouzdanju, gracioznosti i ženstvenosti i znamo  kakva je korist od redovnog vežbanja za dobro zdravlje. Zato je u našem Studiju omogućeno svim uzrastima, od četiri godine i dalje bez ograničenja, da odaberu neki od programa za sebe.

 

Studio je od osnovan septembra 1994. godine. Osnivač i umetnički  rukovodilac  LUDENSA  je Mira Ruškuc, solistkinja baleta SNP-a u penziji.Do sada je u Studiju učilo prve baletske korake i vežbalo mnogo dece i odraslih, pod nadzorom dobrih pedagoga.  Oni koji imaju smisla i sposobnosti da nastave putem  baletske umetnosti   pripremaju se kod nas  za baletsku školu.  Oni drugi će biti  sigurno ljubitelji  baleta i vežbanja,  ali  svi će biti  fizički i duhovno bogatiji, jer balet oplemenjuje ljude i čini ih posebnim.

Naš studio

NOVOSTI

Novogodišnja predstava

Kao i svake godine naš studio vredno radi na pripremi nove predstave. Prenosimo Vam par detalja sa… više »

Novi upisni rok

Ovogodišnji upis startuje od 11.09.2017. godine i održaće se u prostorijama Studija u priodu od… više »